Уживајте во Гаранцијата до 5 години

Купете еден од промотивните уреди* од 01.04.2024 до 31.12.2024 година и добијте 5 години гаранција.

DCP-T220, DCP-T420W, DCP-T425W, DCP-T426W, DCP-T520W, DCP-T525W, DCP-T720DW, MFC-T920DW