Бесплатни консултации за Вашите бизнис потреби.

Наша мисија е да го подобриме Вашиот Бизнис со помош на технологијата!

КРЕАТИВА.инк во својата палета на производи  нуди: Продажба и изнајмување на принтери, продажба на принтери за печатење етикети, продажба на етикети, продажба на тонери  како компатибилни така и оригинални (Brother, HP, Xerox, Samsung, Canon, Epson, Lexmark, Ricoh, Oki, Kyocera и други).

Контакт

(02) 32 221 32

075 296 255

sales@kreativa.ink

Адреса:
Јадранска Магистрала 14/2 Кат 4-1, Визбегово 1000 Скопје,