Тонери

Заштедете и до 80% годишно!

На пазарот се нудат различни опции од оригинални тонери, компатибилни, па сè до полнети тонери за вашиот печатар. Дали знаете дека со користење на компатибилните тонери од КРЕАТИВА.инк може да ги намалите трошоци за печатење и да заштедите дури до 80% на годишно ниво.

Од претходната табела јасно може да се види дека со користењето на компатибилните тонери ION на КРЕАТИВА.инк може да заштедите до 44.640,00 денари годишно користејќи го горенаведениот тонер и принтер.

Доколку ваквиот трошок го помножите со бројот на принтери во Вашата компанија тогаш е повеќе од јасно колкава е вашата заштеда.

Компатибилните тонери на КРЕАТИВА.инк се со Премиум квалитет и се произведени по сите меѓународни стандарди (ISO9001, ISO14001, ISO19798, ISO19752, ISO24711 ISO24711, DIN33870, DIN33871, CE (EN550222/55024, STMC (ASTM 2036)) со цел да понудат 100 % гаранција за квалитетот.Секој тонер  е поминат преку строгата селекција  и критериум  на тестирање пред да биде пуштен во продажба.

За разлика од полнетите тонери кои може да бидат штетни по Вашето здравје, компатибилните тонери ION на КРЕАТИВА.инк се во целост произведени согласно сите безбедносни стандарди за заштита на Вашето здравје.

Ние нудиме најголем избор на тонери со врвен квалитет и најдобри цени. Бидете дел од многуте кои го заштитија својот бизнис со користење на тонерите од Креатива.инк.

Тонери: 09-17 Часот

(02) 32 221 32
076 296 256
075 318 280
076 275 130
076 275 128
076 275 129
sales@kreativa.ink

Сервис: 09-17 Часот

(02) 32 221 32
075 296 257
service@kreativa.ink

Нарачај On-Line!

(02) 32 221 32
076 296 256
sales@kreativa.ink