Сервис

Времето е најскап ресурс - затоа користете го сервисот на КРЕАТИВА.инк!

Она што го ценат нашите клиенти е знаењето, вештината и пред сè брза и правовремена реакција нашиот сервисен тим. Затоа го заокруживме нашето портфолио со сервисна услуга.

Сервисните услуги Ви се достапни и како засебна услуга, но и заедно со набавката на тонери од нашата гама, но и во договор со MPS решение.

Тоа значи дека можете да нарачате тонер и истовремено да добиете сервис и одржување на вашите печатари. Нашиот професионален тим Ви е на располагање!

Повикајте service team:

075 / 296 257

service@kreativa.ink

Тонери: 09-17 Часот

(02) 32 221 32
076 296 256
075 318 280
076 275 130
076 275 128
076 275 129
sales@kreativa.ink

Сервис: 09-17 Часот

(02) 32 221 32
075 296 257
service@kreativa.ink

Нарачај On-Line!

(02) 32 221 32
076 296 256
sales@kreativa.ink