Managed Print Services

Ние ке ви помогнеме да ги намалите трошоците и да го зголемите профитот преку MPS услугата на КРЕАТИВА.инк

INK Premium Тонери

Нашите тонери се со врвен квалитет, и гарантираме дека ќе бидете целосно задоволни со она што можеме да го понудиме за вашиот печатар!

Професионален Сервис

Имате проблеми со вашиот печатар? Не си го губете времето, оставете им на професионалците!

Одлични Цени

КРЕАТИВА.инк ќе Ви ги обезбеди најдобрите цени за нови компатибилни или оригинални тонери за Вашиот печатар!

Премиум Квалитет

КРЕАТИВА.инк знае дека Вашиот бизнис заслужува врвен квалитет!

Грижа за Корисници

Вашето задоволство од производите и услугите на КРЕАТИВА.инк е наш приоритет!

Брза Испорака

Тимот на КРЕАТИВА.инк секогаш на време!

Гаранција за Квалитет

КРЕАТИВА.инк ги исполнува поставените стандарди!

Добредојдовте

КРЕАТИВА.инк e брзорастечка, динамична и иновативна компанија.Позиционирана е во B2B сегментот со продажба на тонери. Нудиме како компатибилни така и оригинални (HP, Xerox, Samsung, Canon, Epson, Lexmark, Ricoh, Oki, Kyocera, и др. ) тонери.

Во нашата понуда покрај продажбата на единечни производи нудиме и комплексни принтинг решенија,почнувајки од малите и средни правни субјекти па се до големите компании ,грижејќи се за нивните трошоци во работењето.

Покрај продажбата на тонери, не помалку важна е и понудата на компјутерска опрема, хартија и канцелариски материјали. Благодарејќи на ваквото портфолио остваруваме завидни резултати во продажбта,пред се имајќи го во предвид квалитетот и цената на тонерите.

MPS

075 296 255
075 296 256

Тонери: 09-17 Часот

(02) 32 221 32
076 296 256
075 318 280
076 275 130
076 275 128
076 275 129
sales@kreativa.ink

Сервис: 09-17 Часот

(02) 32 221 32
075 296 257
service@kreativa.ink

Нарачај On-Line!

(02) 32 221 32
076 296 256
sales@kreativa.ink