MPS

ШТО Е MPS (Managed Print Services) услуга?

MPS услугата опфаќа пошироко објаснување и различни дефиниции, но резултатот е секогаш ист и единствен.

НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ

Намалете ги вашите трошоци за 30-60% и контролирајте го процесот за печатење.

НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ
Намалете ги вашите трошоци за 30-60% и контролирајте го процесот за печатење
ОПТИМИЗИРАЈТЕ ЈА ПОСТОЕЧКАТА ПРИНТИНГ ИНФРАСТРУКТУРА
Можеме да дадеме најквалитетна услуга,сервис и тонери за секој бренд и модел на принтери,копири, и мултифункциски уреди
ЗГОЛЕМЕНА ПРОДУКТИВНОСТ
Вие менаџирајте го вашиот бизнис и дозволете да ние проактивно го менаџираме вашето печатење. Секој проблем со принтерот или тонерот влијае врз вработените.Не дозволувајте да нивната фрустрација влијае врз продуктивноста
ЗАШТЕДЕТЕ РЕСУРСИ
Заштедете и намалете потрошувачка на електрична енергија,трошок за тонери,нови принтери,сервисирање,амортизација а со тоа оставете ваш удел во заштита кон природата
ЕДЕН КОНТАКТ
Еден и единствен контакт за тонери,сервис и принтери.Намалете ги трошоците за администрација и набавка преку поедноставување и оптимизација на процесот за печатење
ЗАШТЕДЕТЕ ГО ВРЕМЕТО НА ВАШЕТО ИТ
Не дозволувајте да скапо платен ИТ персонал троши време на принтерите. Фокусирајте ги на поважни работи од печатењето
ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА СИГУРНОСТА НА ВАШИТЕ ДОКУМЕНТИ
Без соодветно ниво на безбедност вашите документи можат да бидат достапни на секого.Не ризикувајте.

 

 

Откријте и елиминирајте ги скриените трошоци при печатењето - одберете целосно принтинг решение од КРЕАТИВА.инк!

 

 

Тонери: 09-17 Часот

(02) 32 221 32
076 296 256
075 318 280
076 275 130
076 275 128
076 275 129
sales@kreativa.ink

Сервис: 09-17 Часот

(02) 32 221 32
075 296 257
service@kreativa.ink

Нарачај On-Line!

(02) 32 221 32
076 296 256
sales@kreativa.ink